Werving & Selectie | Headhunting | Techniek | Installatiemarkt | Industrie 

Over Bolwerk

WAT DOEN WIJ?

Bolwerk Consultancy is een consultancybureau gespecialiseerd in werving & selectie & detachering. Wij vinden die ene kandidaat die het meest geschikt is voor uw bedrijf en daarin zijn of haar uitdaging vindt. Het enthousiasme van beiden verhoogt de synergie en daarbij de effectiviteit voor uw onderneming.

VAKGEBIEDEN

Wij hebben specialistische kennis in huis voor onderstaande vakgebieden:

  • Installatiemarkt 
  • Industrie (maintenance)
  • Sales functies 

DE START VAN BOLWERK CONSULTANCY

Bolwerk Consultancy is elf jaar geleden opgericht voor het werven en selecteren van kandidaten in de Installatiemarkt en Industrie. Ikzelf ben zestien jaar lang actief geweest in de Installatiemarkt en Industrie als salesmanager en contractmanager bij verschillende grote bedrijven zoals Mobil Oil, DAB, Siemens, ABB en het landelijk installatiebedrijf Vinci (toenmalig ABB Fläkt en Cegelec).

WERKWIJZE BOLWERK CONSULTANCY

Bolwerk Consultancy zoekt en vindt die ene kandidaat die u zoekt. Wij bieden duidelijke targets en volledige terugkoppeling. Wij bekijken de situatie eerder via de bril van de kandidaat dan andersom, dit heeft als resultaat een bijzonder gemotiveerde kandidaat.

VISIE

De werkgever heeft recht op een kandidaat die zo goed mogelijk voldoet aan het functieprofiel en die past bij zijn bedrijf en zijn mensen. De kandidaat moet daarnaast volledig op zijn plek zijn bij deze nieuwe werkgever. Een kandidaat wordt pas voorgedragen als aan alle eisen en voorwaarden van beide partijen is voldaan en de kandidaat volledig past binnen het bedrijf. Meer over onze visie.

Bolwerk Consultancy zoekt en vindt die ene kandidaat die bij u past.
Voor kandidaten laten we onze toegevoegde waarde zien doordat wij uitstekend in staat zijn de volgende stap in hun carrière te realiseren. Wij maken ons hard voor uitstekende arbeidsvoorwaarden, een plezierige nieuwe werkkring en alle onderwerpen die u belangrijk vindt, komen aan bod. Wij zoeken gericht naar de functie die u wenst. Wij onderscheiden ons door daadkracht, openheid, onze prettige manier van werken en het uiteindelijke resultaat.

Wij gaan professioneel, transparant, betrouwbaar en grondig te werk.

 

CERTIFICERING

MENSEN

Raak overtuigd door onze aanpak
Bolwerk Consultancy heeft tientallen jaren kennis en ervaring opgedaan bij multinationals en bij kleine- en middelgrote bedrijven in de Installatiemarkt, Industrie en de Logistiek. Wij hebben zelf verschillende functies vervuld op het gebied van (project)management en sales van technologische producten en diensten.

Interesse
Interesse in werving & selectie of in detacheringsactiviteiten?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Laat u overtuigen van onze aanpak en onze toegevoegde waarde. Onze tarieven zijn concurrerend en onze offertes fixed price. Ook in dat opzicht weet u altijd waar u aan toe bent.

© Bolwerk Consultancy 2024 | RSS