Werving & Selectie | Headhunting | Techniek | Installatiemarkt | Industrie

Over Bolwerk

WAT DOEN WIJ?

Bolwerk Consultancy is een consultancybureau gespecialiseerd in werving & selectie & detachering. Wij vinden die ene kandidaat die het meest geschikt is voor uw bedrijf en daarin zijn of haar uitdaging vindt. Het enthousiasme van beide verhoogt de synergie en daarbij de effectiviteit voor uw onderneming.

VAKGEBIEDEN

Wij hebben de specialistische kennis in huis in de volgende vakgebieden:

  • Sales functies (techniek) 
  • Installatiemarkt (service bedrijven) 
  • Maintenance (industrie)

OPRICHTING

Deze kennis bezitten wij omdat Bolwerk Consultancy tien jaar geleden is opgericht na zestien jaar zelf in de installatiemarkt en industrie actief te zijn geweest als salesmanager en contractmanager bij verschillende grote bedrijven als DAB, ABB en het landelijk installatiebedrijf Vinci (toenmalig Cegelec).

WERKWIJZE BOLWERK CONSULTANCY

Bolwerk Consultancy zoekt en vindt die ene kandidaat die u zoekt. We bieden duidelijke targets en volledige terugkoppeling. We bekijken de situatie nog eerder via de bril van de kandidaat dan andersom, dit met als resultaat een bijzonder gemotiveerde kandidaat.

VISIE

De werkgever heeft recht op een kandidaat die zo goed mogelijk voldoet aan het functieprofiel en die past bij het bedrijf en zijn mensen. De kandidaat moet daarnaast volledig op zijn plek zijn bij de nieuwe werkgever. Een kandidaat wordt pas voorgedragen als aan de eisen en voorwaarden van beide partijen is voldaan en hij of zij volledig past binnen het bedrijf. Meer over onze visie.

Bolwerk Consultancy zoekt en vindt die ene kandidaat die bij u past.
Voor kandidaten laten we onze toegevoegde waarde zien doordat wij uitstekend in staat zijn de volgende stap in hun carrière te realiseren. We maken ons hard voor uitstekende arbeidsvoorwaarden, een plezierige nieuwe werkkring en alle items die u belangrijk vindt. We zoeken gericht naar de functie die u wenst. Wij onderscheiden ons door daadkracht, onze prettige manier van werken en het uiteindelijke resultaat.

Wij gaan professioneel, transparant, betrouwbaar en grondig te werk.

 

CERTIFICERING

MENSEN

Raak overtuigd door onze aanpak
Bolwerk Consultancy heeft tientallen jaren kennis en ervaring opgedaan bij multinationals en bij kleine en middelgrote bedrijven. We hebben zelf verschillende functies vervuld op het gebied van project management en op het gebied van sales van technologische producten en diensten.

Interesse
Interesse in werving & selectie of in detacheringsactiviteiten?
Neem Contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Laat u overtuigen van onze aanpak en onze toegevoegde waarde. Onze tarieven zijn beslist concurrerend en onze offertes fixed price. Ook in dat opzicht weet u ten alle tijden u aan toe bent.

© Bolwerk Consultancy 2019 | RSS